Tuesday, November 20, 2018

Tips Forex Trading Untuk Tahun 2018 : Khalid Hamid TFS

Nak trade forex dengan lebih berjaya di tahun 2018? Ini 7 tips ikhlas daripada saya: 1) Trade Pairs Yang Senang Profit Sahaja Janganlah pergi balun semua pairs....
metaquotes mt5

MT5 – Lebih hebat dari MT4?

MetaTrader5(MT5), jom kenali platform yang dijangkakan akan menjadi pilihan utama para trader untuk bertrading kelak. MetaTrader5 ini dilancarkan pada 2010 sebagai pengganti Metatrader4 yang telah...

TRADER, IB DAN BROKER – Royfaizal Razali Chong XM

. IB bukanlah pekerja kepada broker. IB sepatutnya tidak memikul beban daripada kegagalan broker dan membiarkan namanya terpalit dengan broker sehinggakan nama beliau terjejas.. IB...
video

Perubahan dunia

Di masa mendatang, kebanyakan kerja yang available hanyalah kerja yang tidak mampu dilakukan oleh robot. Situasi mencabar buat semua manusia didunia. Anda sebagai forex trader...

White Label Broker -CikguLukpayat Bercerita 2

Part 2. #Brokerage and White Label cost. (real setup may varies depending on customization and providers) Numbers presented for illustration purpose only. #FullSetup with MT4 Administrator ========================== #Pre_Operation/Startup: 1. Company Set-up (Off-shore) $1,200 2....

Pengertian Forex – Cikgu Ridzuan Rahman

Belajar Forex ni sama macam kita belajar menunggang basikal masa kita kecik2 dulu. Mula2 basikal kita tu ada 2 roda sokongan, jadi x akan...

Rancang simpanan persaraan, elak sengsara di hari tua

Fizo (dua, kiri) berkongsi pengalamannya semasa sesi sembang santai. CUKUP tak duit aku di hari tua nanti. Bila dah bersara macam mana agaknya perbelanjaan pendidikan anak-anak....

Asas Forex – Apa itu Forex trading?

Forex adalah pasaran kewangan terbesar di dunia. Jumlah dagangan sekarang telah mencecah $5 trilion sehari, 200 kali lebih besar dari pasaran saham seluruh dunia. Sejak...

Bagaimana broker STP membuat keuntungan?

Artikel ini di tulis berdasarkan info yang disiarkan oleh leaprate berdasarkan penerangan dari Yuhan Mo yang bekerja sebagai Akaun Manager di Advanced Markets. Yuhan menerangkan...

PANDUAN BUAT LOAN UNTUK TRADER

PANDUAN BUAT LOAN UNTUK TRADER Selalu dapat pertanyaan dari traders bagaimana cara nak apply loan beli kereta Di sini ada beberapa tips kepada traders semua 1)Daftar syarikat...
- Advertisement 1-
JustForex

BERITA TERKINI